Vuokraa retkeilyauto

Oletko haaveillut reissusta vapaudesta nauttien? Hyvä retkeilyauto alla ja hienon paikan löytyessä auto parkkiin ja tauolle tai yöpymään? Vai harkitsetko retkeilyauton ostoa ja haluaisit ensin testata, millaista vanlife oikeasti on?

Nyt se on mahdollista ilman, että joutuu sijoittamaan isompaa summaa auton hankintaan. Vuokraa Jalbetravelsilta Adria Twin Supreme SGX retkeilyauto. Auto on täysin uusi ja todella hyvin varusteltu. Ajomukavuuden takaa automaattivaihteet, kaistavahti ja vakionopeuden säädin, sekä ilmastoinnilla saa lämpötilan sopivaksi. Parkkeeraus on helppoa peruutuskameran kanssa.

Auto on rekisteröity neljälle. Asumisjärjestelyjen mukavuus huomioiden suosittelemme autossa yöpymistä kuitenkin enintään kolmelle aikuiselle tai kahdelle aikuiselle+ kahdelle pikkulapselle. Sänky nousee sähkökäyttöisellä hissillä kattoon antaen hyvin kuljetustilaa ja oleskelutilaa päiväsaikaan.

Asuinosan ilmastoinnilla saa nukkumatilat kesäisin sopivan viileäksi ja talvella auton lämmön takaa Webasto-lämmitys, lämmitysyksikkö ja lämpöpeitteet edessä ja takana. Kompaktissa keittiössä saa kivasti kokkailua sapuskat ja illasta voi nauttia markiisin alla. Vapautta antaa katolla oleva aurinkopaneeli, joka tuottaa sähköä. Pyörät kulkevat kätevästi pyörätelineellä.

Hinnat vuonna 2023

19.4.-26.5.2023 ja 18.8.-31.12.2023: viikko 750€, lisävuorokausi 150€ vuokraushetkellä sovittaessa

27.5.-17.8.2023: viikko 1100€ – lisävuorokausi 250€ vuokraushetkellä sovittaessa.

Sesonkiaikaan on auto mahdollista vuokrata viikoksi. Vaihtopäivä perjantai.

Kilometrit sisältyvät hintaan.

Vuokraan sisältyy auton perusvarustus ja ruuanlaittovälineet. Henkilökohtaiset varusteet, ruokatarvikkeet ja hygieniatuotteet vuokraaja huolehtii itse. Autossa on peitot ja tyynyt, sekä siivousaineita. Vuokra sisältää myös kaasun. Vuodevaatteet sisältyvät ainoastaan etukäteen sopimalla erillistä korvausta vastaan.

Lemmikkieläimet ainoastaan erillisellä sopimuksella etukäteen sovittuna.

Erillisestä sopimuksesta on mahdollista vuokrata seuraavia lisävarusteita:

  • Sup-lauta 100€/3vrk, 200€/vko
  • Fjällräven Abisko Lite 2h teltta 10€/vrk
  • Fjällräven Abisko Shape 2h teltta 12€/vrk
  • Cube sähkömaastopyörä 75€/vrk, 180€/vkl (pe-ma), 450€/viikko
  • Lumikengät tai liukulumikengät 25€/päivä, 60€/vkl (pe-ma), 140€/viikko.

Erikseen sovittuna on auton toimitus mahdollista Helsinki-Vantaan lentoasemalle tai Tampere-Pirkkalan lentoasemalle.

Auton luovutuksen yhteydessä perehdytetään huolella auton käyttöön. Kysy rohkeasti lisää!

Auto sijaitsee Pirkanmaalla Toijalassa puoli tuntia Tampereelta. Reissun ajaksi voit jättää autosi pihaamme.

Vapaat viikot ovat nähtävillä allaolevassa varauskalenterissa. Varaa oma reissusi mukavalla retkeilyautolla ja laita sähköpostia jalbetravels@gmail.com